Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Karvatupsuun!

Mukavaa, kun olet päättänyt piipahtaa täällä pikkuruisessa kennelissä. Vieraita tullessa kenneliimme, koirat alkavat haukkumaan ja ryntäävät portille, jos ne on päästetty aitaukseen - sen olet kuitenkin aika varmasti jo huomannut, jos koirat ovat siis ulkoilemassa. Varohan, nämä kaverit tulevat pian tervehtimään sinua - tosin ryntäämällä kilpaa luoksesi ja kaatavat sinut kumoon suoraan lumihankeen. Sen jälkeen ne oletettavasti nuolevat naamaasi kilpaa ja kerjäävät rapsutuksia. Nouse toki ylös sieltä lumihangesta ja soita rohkeasti ovikelloa. Joko Melissa tai Allison avaa oven sinulle. Otathan toki jotain lämmintä juotavaa? Kaakaota? Teetä? Kahvia? Vaiko jotain muuta?

Ai niin, voisimmehan toki kertoa mihin olet saapunut. Olet saapunut Karvatupsun -nimiseen kenneliin, joka kasvattaa ainakin toistaiseksi vielä lapinporokoiria & suomenlapinkoiria. Kennelissämme on hoitajatoimintaa. Mieti tarkkaan ehtisitkö ja haluaisitko hoitaa kerran viikossa. Olisitko huolellinen, kärsivällinen ja ennen kaikkea välittäisit siitä. Kennelissämme on pienimuotoista kasvatusta.

Kirjoitathan vieraskirjaan? Palautetta olisi kiva saada, sekä rakentava palautekaan ei olisi pahitteeksi, sillä parannusehdotukset auttavat parantelemaan kenneliämme. Ja kaikilla osapuolilla olisi paremmat oltavat. Jos löydät kirjoitusvirheitä, olethan ystävällinen ja ilmoitat siitä meille.

Sydämellisin terveisin Allison & Melissa


Päivitykset

Allison Melissa
  • 06.01.2010 - Tulossa tänään. :)
  • 05.01.2010 - Lisäsin etusivutekstin ja tein lisää sivuja. Parantelin ulkoasua. Vastasin vieraskirja viestiin.
  •  Päivittelee  kun kerkeää ja jaksaa. Ehkä kuitenkin tässä jokin päivä pääsen... toivotaan.

Tuohon merkihdemme kaikki päivityksemme, toki joskus tyhjennetään.

©2019 Kennel Karvatupsun - suntuubi.com